Indholdsfortegnelse

Målet for mange af os er højt sandsynligt dette:

At elske eller i hvert fald acceptere os selv, præcis som vi er og præcis som vi ser ud. Det vil sige, at uanset om vi har et par kilo for meget eller for lidt på sidebenene i forhold til, hvad der nu lige er på mode og normalt ude i samfundet, som det ser ud lige nu, så er vi glade og tilfredse med vores krop.

Og uanset om vi har lidt flere rynker og linjer i ansigtet og på brystet, end hvad nutidens ideal om at se ungdommelig ud foreskriver – også når vi reelt ikke længere er ungdommelige – så er vi ligeglade, fordi vi er, som vi er, og det er godt nok.

Og selvom vi slap lidt hårdt ud på den anden side af akneudbruddet under pubertiten eller graviditeten, og har fået en hel del aknear med i bagagen, så tænker vi: skidt pyt med det.

Ja, det er vel nok det, mange af os, hvis ikke vi alle, drømme om. Og det er bestemt også opnåeligt, med en god mængde selvudviklingsarbejde som redskab.

Den anden løsning

Men hvis det ikke er selvudviklingsbøgerne, der er din foretrukne go-to i sådan en situation, ja, så er der j også andre muligheder for at fikse på de ting ved din krop, du måske ikke er så glad for.

At tage på skønhedsklinik er en af de muligheder, du har. Du kan for eksempel taget et kig på denne Skønhedsklinik i København, som tilbyder en række forskellige behandlinger is til med behandlinger, somd e også kan finde på andre skønhedsklinikker rundt omring i landet.

Nogle af de behandlinger, du vil kunne finde på en skønhedsklinik som denne, er for eksempel Botox-behandlinger. Disse behandlinger har til hensigt ta hjælpe dig af med forskellige former for rynker, hvis du for eksempel føler at dine rynker får dig til at se vred ud eller træt ud eller måske meget ældre end hvad du reelt er – og det er noget, du føler dig genret af og føler at det nedsætter din livskvalitet.

Botox udglatter huden, og på den måde bliver rynkerne og linjerne mindre.

En anden type behandling, du vil kunne finde på skønhedsklinikker, er behandling med restylane – såkaldte ikke-permanente fillers. restylane hjælper til at udglatte og blødgøre huden. Det kan altså afhjælpe eksempelvis rynker og furer, og rander under øjnene, men også til andre former for korrigering af kroppen såsom korrektion af næsen og nedadvendte mundvige.