Circle K skrabespil

Du kender helt sikkert allerede tankstationen Circle K. Men vidste du, at du også kan vinde vilde præmier der? Circle K har nemlig startet sit helt eget skrabespil som du kan være med i. Deres findes forskellige udgaver som du kan deltage i. Blandt andet er der Circle K juleskrab og Circle K sommerskrab. Det kan være en fantastisk mulighed for dig til at tjene lidt ekstra præmier og få muligheden for at vidne noget stort. 

Hvordan fungerer skrabespil?

Konceptet med skrabespil er utroligt simpelt og du kender sikkert allerede til flere typer lodder, selv hvis du ikke har brugt dem før. Det fungerer på den måde at du får et lod, som du så skraber. Det kan både være fysisk på et stykke papir eller det kan være online. Efter det er skrabet vil der dukke nogle forskellige symboler op på papiret. Du går generelt efter at få et vidst antal af nogle bestemte symboler, som så vil resultere i præmier. Det er forskelligt fra skrab til skrab hvilke symboler der er, og hvor mange du skal bruge for at vinde. Men konceptet er det samme. 

Circle K skrab er det dog ikke helt det samme. Her fungerer det nemlig på din mobil. Alle har en telefon ved hånden, og det er derfor super nemt for dig at deltage. Det er det samme som i det klassiske med at skrabe nogle lodder og få nogle symboler. Men med Circle K skrab er det eneste du behøver ved hånden din mobil. Et enkelt spil tager også kun et par minutter, og det er derfor perfekt til en lille pause eller lignende. Næste gang du står og venter på at din bil bliver fyldt med benzin eller du sidder og keder dig i bussen kan du tage et kort skrabespil og være heldig at vinde. Der er ekstra meget spænding i dette, fordi mange skrabespil går ud på at vinde penge, men med Circle K\’s er det i stedet præmier. De rækker sig fra alt fra en fransk hotdog til store rejser. Derfor er det fyldt med spænding hvad du kan være heldig at få fingrene i. Så hvad venter du på? Det eneste du skal bruge er din mobil for at få startet dit skrabespil og begynde at vinde en masse spændende præmier. Dig og dine venner kan også spille sammen for at se hvem der vinder.