Efteråret er over os, og det betyder et par ting; Det begynder at blive koldere, mørkere og mere friskt udenfor, og vi danskere begynder så småt at gøre klar til at rykke indenfor i de næste seks måneder mens vinteren raser udenfor. 

Efteråret skal dog først lige overstås, og efteråret er en fantastisk tid til at hygge med sine venner- og holde diverse arrangementer – eksempelvis den klassiske filmaften, hvor man rigtigt hygger med venner, laver god mad, spiser snacks og ser en god film. 

Mange mennesker går utroligt meget op i deres events, og ønsker altid at holde de bedste af et eller andet. Den bedste chili con carne, den bedste fødselsdagsfest eller den bedste filmaften. 

Denne artikel lærer dig hvordan du holder filmaftener, der blæser dine venner omkuld i forbløffelse. 

Det er ikke bare en filmaften, det er et event!

Hvis du bare inviterer til film og ikke gør mere, så kan din filmaften måske godt gå hen og blive en smule flad – endnu værre er det, hvis du selv ber dine kommende gæster om at tage sodavand og snacks med, det er noget du burde have styr på. 

Hvis du ser på filmaftenen som et event istedet for en handling, så burde du også føle dig mere forpligtet til at præsentere dine gæster for noget udover bare filmen – eksempelvis snacks, popcornmaskiner og slushicemaskiner eller måske noget let mad. 

Derudover kan du altid søge mod at optimere rammerne for hyggen – har du overvejet at smide topmadrasser, tæpper og puder på gulvet, så alle har mulighed for at sidde fantastisk? Der er faktisk mange småting man kan gøre, der er med til at ændre indtrykket hos dine gæster. 

Det skal i se

Selvom en skribent på en artikel ikke bør blande sig i hvad du- og dine venner ser på jeres filmaften, så vil jeg alligevel komme med et par forslag. Kultfilm og andre klassikere er noget der næsten aldrig kommer til at gå af mode, så derfor er det også en af de fede ting at finde frem til sådanne arrangementer. 

Derudover er det selvfølgelig også altid sjovere at se gamle- og ikoniske film når du har dine venner tæt på, så i kan snakke om det og grine af det under filmen. Det er i sidste ende med til at øge hyggen. 

Filmaftener er noget der virkelig binder vennegruppen sammen, det er en dejlig rolig ting man kan lave, der ikke kræver meget, men som stadig anses for virkelig socialt.