Indholdsfortegnelse

Gnaververdenen blev stiftet tilbage i 2017 med henblik på, at prøve at gøre op med de ekstremt dyre priser der findes på dyreartikler til kæledyr. Udover dette ønskede man, at disse priser naturligvis skulle deles med andre der ligeledes ønsker fornuftige produkter til gode priser. Det skal være muligt for alle, at anskaffe sig et kæledyr hvis det er det man ønsker. 

Der er 7 helt konkrete grunde til hvorfor du netop skal vælge, at købe alt til dit kæledyr hos Gnaververdenen:

 1. For det første er der hurtig levering. (1-3 hverdage)
 2. Du får gratis fragt ved køb over 499 kr. (til nærmeste GLS pakkeshop)
 3. Du får produkter i høj kvalitet, til lave priser.
 4. 14 dages fuld returret.
 5. Gnaververdenen ved hvad de forhandler, og yder dermed altid den bedst mulige service omkring produkterne til deres kunder.
 6. Alle vare er håndplukket, med noget for enhver smag.
 7. Sidst men bestemt ikke mindst bliver der naturligvis pakket moljøvenligt. Der genbruges alt, hvad genbruges kan. 

Brug af foder

Der er mange der altid er på udkig efter det helt rigtige foder til deres kæledyr, men som har svært ved at finde det. Hos gnaververdenen skal du KØB foder til kaniner og gnavere, da de har et helt igennem fantastisk og stort udvalg. 

Godbidder til kaniner er en meget populær ting hos kaninerne da de elsker at blive belønnet eller bare få en lækker lille snack. Godbidderne som du kan købe hos gnaververdenen er alle blevet nøje testet på egne kaniner.

Når du skal give godbidder til kaniner, kan disse bruges på mange forskellige måder. Man skal tænke over hvordan man giver kaninerne deres foder og samtidig også holde dem aktiveret. Derfor kommer der her 4 gode eksempler på hvordan man kan bruge godbidderne. 

 • Tit kan det være en god idé, at gemme godbidder rundt omkring i huset. Dette er dog mest egnet hvis man har fritgående kaniner. Dog skal det siges, at det også kan lade sig gøre med kaniner der går i kæmpe udeanlæg. Godbidderne gemmes rundt omkring så kaninerne kan få brugt næsen, ligesom den naturligt skal i naturen.
 • Du kan bruge godbidder i aktivitetsspil, snackbold og lign. På denne måde kan du træne din kanin til at finde godbidder og løse opgaver.
 • Gem godbidder inde i midten af en høkugle. På den måde skal kaninen spise alt sit hø for at komme ind til godbidden, hvilken naturligvis sikrer at kaninen spiser det den skal.
 • Sidst men ikke mindst kan du også bare bruge godbidden som en hygge snack når der skal nusses og forkæles.