Indholdsfortegnelse

Er du også et af de mennesker der konstant smadrer sin mobiltelefon? Kommer der hele tidsen ridser i den? Eller har du bare en tendes til at tabe den på de mest uheldige steder?

Hvis du kan nikke genkendende til bare ét af de ovenstående spørgsmål, så er mobilcovers vejen frem for dig. Det er utrolig vigtigt, at man beskytter telefonen og dens bagside og netop derfor er der mange der investerer i et cover til deres mobil. 

Ved at følge linket, vil du komme ind til panzerscreen.dks helt fænominale udvalg af forskellige covers til mobilen. Du finder ikke mindre end et hav af diverse beskyttelsesmuligheder til netop din specifikke telefon model. Det betyder med andre ord også, at uanset om du er på udkig efter et cover til din iPhone, Huawei, Samsung eller noget helt andet, så kan du finde det lige her på siden. 

Du kan som noget ganske særligt vælge mellem flere foskellige typer af covers. Dette inkluderer blandt andet: Perfect Covers, Xtreme covers, TPU covers, 360 covers og flip covers.

Det kan være tæt på umuligt, at finde ud af på stående fod hvilket cover der passer bedst til dig og dine behov og netop derfor, får du en mere overkommenlig guide lige her.  

De forskellige slags mobilcover

Som sagt findes der flere forskellige typer af covers på markedet og for at gøre udvælgningsprocessen nemmere og mere overskuelig for dig, for du her en mere klar og tydelig forklaring på nogle af dem.

For det første er TPU covers perfekt til dig, der ønsker at passe godt på din mobil samtidig med, at ændringerne gerne ikke skulle være så store. Her finder du et tyndt, gennemsigtigt cover der hverken er stort eller klodset.

TPU covers er lavet af TPU og er et blandingsprodukt, der rent faktisk er designet specielt til at beskytte telefoner. Materialet er modstandsdygtigt overfor slag og ridser. 

Er du dog mere til et mobilcover der beskytter hele telefonen? Altså hele vejen rundt? Så er det i den grad et flip cover du skal have fingrene i. Flip coveret dækkker som sagt hele vejen rundt om mobilen og dækker dermed både bagside, skærmen og kanterne.

Et flip cover kan fås i helt ekstremt mange forskellige designs og farver. Det er tilmed muligt, at finde nogle der passer til din personlighed. Så uanset om du er mere til det stilrene look eller ønsker en mobil med mere gang i den, så findes der et cover derude for dig.