I den digitale tidsalder kan den potentielle kæreste være blot et swipe væk. I betragtning af overflod af datingapps og -sider, der findes for at hjælpe dig med at finde den eneste ene, findes der endeløse muligheder indenfor potentielle matches. Efterhånden findes der også utallige sider, som har specialiseret sig indenfor mindre målgruppe af dating, som f.eks. Thai dating.

Selv i den virkelige verdener det let at komme ud og møde nye ansigter. For dem der ikke tidligere har dateret før, kommer vi her med nogle tips til, hvordan du kan komme i gang med dating.

Opret online dating profiler

Tinder er efterhånden blevet betegnelsen for matches, hvad end du håber på et kort fling eller et langvarigt forhold.

Det er dog ikke kun Tinder, hvor du kan finde kærligheden, men også på apps som Happen, Badoo eller sider som dating.dk. Hvor det fra traditionel dating typisk er manden, der tager intiativet, er det lettere for kvinder at gøre det gennem online dating profiler, hvor du kan sende en besked til en potentiel kærlighedsinteresse.

Få en ny interesse

Når du skal møde nye mennesker generelt, kan det altid være en god idé at melde sig ind til nye aktiviteter såsom sportsaktiviteter eller andre former for klubber og aktiviteter.

Find ud af, hvilken slags begivenheder der er organiseret i løbet af året, og hvordan du kan blive involveret i dem. Hvis du møder nogen, du får et godt øje til, vil jeres fælles interesser sandsynligvis give jer masser at tale om.

Snak med dine nærmeste

Du kan fortælle dem tæt på dig såsom  venner, familie og eventuelt også dine kolleger, at du er single og åben for mulighederne indenfor dating, fordi en gensidig kontakt kan give mere information end en online profil om, hvem de sætter dig i kontakt med.

Det er også den sikreste mulighed, fordi dine nlærmeste kender dine særheder og kvaliteter bedst, hvilket betyder, at der er stor sandsynlighed for, at de har en endnu bedre forståelse for, hvilken type person du sandsynligvis vil være mest fortrolig med end en datingalgoritme nogensinde vil kunne have.

Således kan du også føle dig mere sikker med at mødes med en date, hvis det er en, som dine venner eller familie anbefaler, fordi de allerede har undersøgt personen og kan stå inde for deres karakter og dem på person. Ellers ville de ikke have sat dig op med dem på en date.