Moden kan være en jungle at finde rundt i. Særligt for mænd. At klæde sig godt er en færdighed. Og som enhver anden færdighed, kan du lære det og forbedre dig. Uanset om du er en helt nybegynder eller har arbejdet med din stil i et stykke tid og har brug for en genopfriskning, vil vi her komme med nogle tips, som kan hjælpe dig godt på vej. Du kan også læs meget mere på Stayclassy.

Identificer din stil

Ofte forklarer fyre deres manglende stil, at de blot ikke er naturligt stilfulde og ikke har for øje at sammensætte tøj eller vide, hvad der ser godt ud sammen, hvilket der godt kan sættes spørgsmålstegn ved. Men når du arbejder på et mål, er det vigtigt at identificere og udfordre de tanker, som du fortæller dig selv.

Uanset om det er, at du ikke har øje for stil, er du for travl til at træne, eller du er bare en genert person. De historier, vi fortæller os selv, er ofte usynlige barrierer for at holde os selv i vores komfortzone.

Brug derfor 5 minutter på at finde frem til tre eller flere fyre, der har god stil, og er i den retning, som du gerne vil gå. Selvom du ikke tror, ​​du kan bære det, så gør det alligevel. Det kan være nogen, du kender, en berømthed eller endda en fiktiv karakter fra en film.

Den rigtige pasform

Men hvordan kan din idol eller den person, hvis stil du beundre så bære blot at se sej ud med bare en t-shirt og jeans? Svarer er simpelt, det handler ofte om fit. Fit er det vigtigste, når det kommer til god stil.

Det er faktisk så vigtigt, at tøj der er fitted – altså der passer dig ordentligt, ofte kan løse 90% stilproblemer. Når tøjet ikke passer ordentligt, ødelægger det dine kropsproportioner. På grund af det overskydende stof fra tøj, der er alt for stort til dig, får det dig hurtigt til ikke blot at se sjusket ud, men også flere former og gør dig kortere end du er.

Mænd har særligt en tendens til at bære tøj, der er for stort til dem, fordi det enten ”øles mere behageligt, eller de ved bare ikke, hvordan tøj skal passes til i det hele taget.Dette betyder også, at hvis du tror, ​​du har brug for en jakkesæt for at se stilfuld ud, er dette slet ikke nødvendigt!