Indholdsfortegnelse

Eat Grim

Skønhed kommer indefra er et gammelt ordsprog, som EatGrim har taget til sig. Eat Grim er en virksomhed der forstår, at 1/3 del af alt frugt og grønt bliver kasseret på grund af skøre skønhedsstandarder, og derved ønsker at gøre noget ved dette.

Eat Grims måltidskasser bugner med sæsonbestemte vitaminer og mineraler og derfor får du og din krop det bedste af det bedste, uden at skulle tage højde for hvordan dine ingredienser har set ud, inden de er blevet brugt.

Eat Grims grøntsager og frugter påvirker altså ikke kun din krop og dit sind i en positiv retning, men også miljøet. De dygtige iværksættere bag disse måltidskasser hedder Petra Kaukua og Carolin Schiemer, og idag kan vi danskere få stor glæde af deres kæmpe arbejde.

Eat Grim har siden deres start i 2018:

  • Reddet 401 tons mad
  • Sparet 152 tons CO2-ækvivalentere
  • Sparet 67,9 millioner liter ferskvand
  • Sparet 448,7 tusind m2 agerjord om året
  • Skabt over 3,8 millioner DKK i indkomst for landbrug

Derfor er det ikke længere så underligt, at flere og flere danskere vælger at gå mere på kompromis med deres opfattelse af hvordan frugter og grøntsager rigtigt skal se ud.

Måltidskasser

Eat Grim bygger på et koncept, hvor de er tvunget til ligeledes at komme med et humoristisk aspekt. Det skal ikke blot være dybt seriøst, selvom emnet i sig selv giver anledning til dette. Derfor er der blevet tænkt godt og grundigt over navnene på deres måltidskasser, som du derfor kan få severet lige her.

Big & Beastly

Her er der tale om en måltidskasse der er til dig, der ønsker at presse citronen til det yderste. Dette betyder med andre ord, at du skal have så meget grimt ud af dit måltidskassekoncept, som det overhovedet er muligt.

Helt konkret betyder dette for dig, at du får 11+ varianter af økologisk og sæsonbestemt frugt og grønt.

Small & Ugly

Her finder du en måltidskasse, der så fint som navnet antyder er en anelse mindre end ovenstående. Du kan som kunde med denne måltidskasse forvente at få 8 varianter af økologisk og sæsonbestemt frugt og grønt leveret.

Mini & Mean

Sidst men ikke mindst har de den mindste mulighed, for dig der ønsker en mindre mængde frugt og grønt.

Her er der tale om en måltidskasse hvor du kan tage 6 varianter af økologisk og sæsonbestemt frugt og grønt med dig hjem.

Så hvis du også er klar til at gøre jorden til et bedre sted, så er det bare med at komme i omdrejninger.