Har du overvejet at anskaffe dig en Foam Roller? 

Er du ofte øm efter træning, eller bare godt kunne bruge at strække lidt ekstra ud. Så burde du prøve at skaffe dig en Foam Roller. 

Kender du det? du har endelig taget dig sammen til at træne igen og får det gjort! Dagen efter ligger du og kan nærmest ikke rejse dig fra sengen, da du er fuldstændig øm. Din krop skal vænne sig til træningen! Men et redskab til det, eller hvis du generelt bare efter din træning skal have strukket ordentlig ud, er med en Foam Roller! Den vil hjælpe på ømhed og ruster dig bedre til næste gang, du skal træne igen. Du kan lave en masse øvelser når du vil, det kan være i forbindelse med træning, men også når du vågner om morgenen, for et godt udstræk!

Hvilken skal jeg anskaffe mig? 

Du får her følgende eksempler på øvelser du kan lave derhjemme. Du tænker sikkert, hvilken skal jeg så vælge? der findes mange størrelser, hårdheder og typer, og vil du have hjælp til at finde det rette, så kan du læse lidt om de forskellige i nedenstående guide.

Den kendte fra Trigger Point
Dette er en af de mest kendte på markedet, og en af dem du ser de fleste steder. Kvaliteten her, er god til prisen! 

Den billige foam roller
Her får du en billig en, og har en hårdhed så du kan massere dine muskler. Den er virkelig effektiv, hvis du skal have ordentlig fat i de ømme muskler eller spændinger. 

Premium i høj kvalitet
Fitwood er et mærke af høj kvalitet, men det koster også lidt mere end de andre.  Men det er din mulighed for at få en af de bedste produkter i denne kategori. Hvis du går meget op i høj kvalitet, så vælg denne. 

Foam roller 90 cm
Foam rolleren bliver brugt i mange fitnesscentre, Den er lang og kan bruges på mange måder. Den fylder ikke meget, og du kan nemt finde plads til den derhjemme. 

Der findes flere typer af foamrollers, vi har blot kommet med et bud på nogle af dem, men du kan finde flere typer her Foam Roller 

Det enormt givende at have sig en Foam Roller, så behøver man ikke hele tiden spørge kæresten om massage. Derudover får du uundværlig kropskontakt, hvilket er enormt godt at have når man generelt træner. Jo bedre du kender din krop, jo bedre træning vil du i fremtiden have. 

Læs også En Foam Roller er et musthave til styrketræningen om Foam Roller hos de3broer.dk.