Drømmer du om et sexet strandlook, som kan slå benene væk under de fleste? Så synes jeg, at du skal overveje at anskaffe dig en saltvandsspay! En saltvandsspray giver dig et rigtig flot og naturligt look, helt uden du behøver at have været en tur på stranden. 

Hvad er en saltvandsspary?

En saltvandsspary er designet til at give dit hår det look, det ville få, hvis du havde snuppet en tur i havet. Rigtig mange har erfaring med at få nogle helt fantastiske og naturlige krøller i håret, efter de har været en tur i saltvandet. Men som vi jo nok ved, så byder det danske vejr, altså ikke op til en dukkert i havet ret meget i løbet af et år. Derfor har man heldigvis udviklet et produkt, som giver den samme effekt, som hvis man rent faktisk havde været en tur i bølgerne.  

Saltvandsspary har siden 00’erne været et populært produkt. Og som navnet indikerer, så indholder de fleste saltvandsspray også salt. Du kan dog også sagtens finde nogle, som ikke indeholder salt. Hvis du har generelle tendenser til tørt hår, bør du gå på udkig efter en saltvandsspray, som fugter lidt mere end de almindelige. Alternativt, kan du bruge lidt olie i spidserne efter du har puttet saltvandsspray i håret. 

Sådan bruger du saltvandsspray

Håret skal gerne være en smule fugtigt, når du benytter dig af saltvandsspray. For at få den bedst mulige effekt er det en god idé, hvis du bøjer dig forover, mens du sprayer håret. På den måde får du sprayet håret rigtig godt ind og får det bedst optimale ud af din spray. Spray dit hår helt ind – fra hovedbunden og ned til spidserne. Hvis du gerne vil opnå det ultimative look, er det en god idé, at lade dit hår lufttørre – lige nøjagtigt som hvis du var en tur på stranden og lige havde taget en dukkert. 

Det er dog også muligt at benytte sig af saltvandsspray i tørt hår. Du opnår dog ikke det flotte beachloook, men til gengæld tilfører du lidt lækker volume til dit hår. Masser det godt ind og håret, så det får et lille løft. Vær dog opmærksom på, at dit hår godt kan blive en smule fedtet, hvis du benytter dig af saltvandsspray i tørt hår. 

Hvis du gerne vil tilfører lidt ektra til håret i hverdagen, synes jeg at du skal slå vejen forbi Bapoon. Her kan du nemlig finde de 19 bedste saltvandsspray i 2021.