Tandlægeskræk er en meget normal skræk, som mange kan føle når de skal til tandlægebehandling. Om det er lyden, fornemmelsen eller frygten for regningen, så kan tandlægeskræk holde mange fra at tage til tandlægen, hvilket kan have katastrofale konsekvenser for dine tænder.

I stedet for at lade tandlægeskræk afholde dig fra en tandbehandling, så bør du i stedet overveje at tage til en tandlæge, som specialiserer dig i tandlægeskræk, så du får den bedste oplevelse ved dit tandlæge besøg. Hos Slagelse Tand gør de sig i gode oplevelser for folk med tandlægeskræk.

Så hvis du lider af tandlægeskræk bør du gå ind på Hjælp mod tandlægeskræk og book en tandlæge tid hos Slagelse Tand i dag, og gør opmærksom på din tandlægeskræk. Du kan også læse med her hvor du kan få et overblik over, hvad klinikken kan tilbyde og hvordan de behandler tandlægeskræk. 

En skøn klinik med gode tandbehandlinger

Klinikken har lyse lokaler som gør klinikken lys og venlig at befinde sig i, hvilket altid hjælper på den værste skræk. Derudover så tilskynder tandlægeklinikken at du starter din behandling med at forklare hvorfor du er bange og hvad du er bange for, så tandlægerne kan være ekstra opmærksomme på dine behov og ikke presse dig ud i noget uden du er helt klar på hvad der sker. Behandlingerne i klinikken er altid 100 procent smertefri, så du kan roligt og trygt prøve at slappe af under behandlingen. 

Tandlægeklinik med erfaringer med tandlægeskræk

En erfaring, som klinikken har gjort sig, og som også tilbydes til dig, er at høre musik under behandlingen, hvilket giver mere ro i kroppen. Et andet tip er at bestille din tid tidligt om morgenen, så du ikke går hele dagen og er nervøs for dit besøg. For at undgå at skulle til tandlægen alt for ofte er god tandhygiejne og regelmæssige eftersyn en god idé, så du ikke risikerer de lange og mere komplicerede behandlinger, som der nogle gange skal til. 

Hvis det skulle blive nødvendigt, så tilbyder klinikken også beroligende medicin, så du kan slappe mere af inden og under behandlingen. Dog kan du så ikke køre bil efter din behandling. 

Det vigtigste er at du oplyser klinikken om at du har tandlægeskræk, når du booker din tid. Dermed kan klinikken akkomoderer dig bedst muligt ved blandt andet at sætte mere tid af til dig og tage det stille og roligt, så du føler dig velkommen og tilpas.